ВСК КЕНТАВЪР - ИЗ ДИНАМИКА ЕООД се завърна от успешно участие на най-големия в световен мащаб панаир за металообработващата промишленост ЕМО ХАНОВЕР 2017 г.

09.10.2017

ВСК КЕНТАВЪР - ИЗ ДИНАМИКА ЕООД  се завърна от успешно участие на най-големия в световен мащаб панаир за металообработващата промишленост ЕМО ХАНОВЕР 2017 г., който се проведе  от 18. до 23. септември 2017 г.

С повече от 2 200 изложители от цял свят той се превръща в ориентир за глобалните тенденции в този бранш. Под мотото “Свързани системи за интелигентно производство” ЕМО ХАНОВЕР 2017 се докосва до новите тенденции на времето и привлича посетители от чужбина. С различен фокус на производството повечето изложители представиха своите разнообразни решения за свързаност на системите, приложения за анализ на бази данни и нови приложения в областта на облачните технологии за контрол на машините, софтуерите за симулация на производствените процеси, високите технологии за сигурно прехвърляне на данни, както и прехвърлянето на данни между бизнес партньорите.

На тазгодишното издание на ЕМО ВСК КЕНТАВЪР - ИЗ ДИНАМИКА ЕООД презентира разширения си производствен капацитет, модернизациите си, свързани с изработка на специални изделия по клиентско задание, оптимизираните кратки срокове на доставка, както и новата производствена линия за твърдосплавни инструменти.

Участието на фирмата предизвика голям интерес сред съществуващите партньори, с оглед разширяване на сътрудничеството, както и сред нови компании, с които предстоят преговори за стъпване на нови пазари.


Copyright © 2011 kentavar.com