За Нас 

ВСК Кентавър изцяло семейна компания с над 20 годишен опит като водещ доставчик на металорежещи инструменти и инструментални системи за машини с цифрово/програмно управление. Собственик на компанията е инж. Веселин Кръстев, а Управител - Мариана Печеян. Групата включва:

ВСК Кентавър – ИЗ Динамика ООД гр. Дряново – завод за металообработващи инструменти и екипировка. Управител на предприятието е инж. Николай Кръстев.

ВСК Кентавър – Маштехмо ООД гр. София – логистичен център и складова база за търговия с технически изделия.

Бутиков семеен хотел „ВСК Кентавър”, който се намира в центъра на град Дряново. Хотелът е изцяло реновиран през 2016 г. и разполага с различни типове луксозни стаи, релакс зона, целогодишен басейн, класически ресторант, лятна градина, конферентна зала и бар-клуб. Управител на хотела е Петя Кръстева.

 

 

ВСК Кентавър - ИЗ Динамика ООД притежава собствени търговска марка и марка за услуги, с които участва като пряк изложител в различни български и международни изложения – Маштех Експо София, IMTS Чикаго, EMO Хановер, METAV Дюселдорф, Industrie Париж/Лион, BiMu Милано, АМВ Щутгарт и други.

 

Продукцията на ВСК Кентавър - ИЗ Динамика е добре позната сред предприятията от металообработващия сектор. Предлаганата широка гама металообработващи инструменти и екипировка, която включва както стандартни, така и специални изделия, прави предприятието гъвкаво спрямо потребностите и изискванията на клиентите. Компанията предлага цялостни решения за производствените процеси на редица български и международни фирми от областите машиностроене, енергетика, металургия, строителство, лека, тежка, химическа и военна промишленост. Над 90% от продукцията е експортно ориентирана и се изнася в страните от Европа и САЩ. Фирмата е основен партньор в производството на някои от най-важните глобални доставчици на прецизни инструменти, инструментални и машиностроителни компоненти.

От 2013 г. във ВСК Кентавър - ИЗ Динамика функционира система за управление на ресурсите (ERP система) MS Dynamics NAV, с помощта на която се осъществява планиране на капацитета и оптимизиране натовареността на ресурсите. Системата обхваща цялостния производствен, търговски и счетоводен процес в предприятието, включително управлението и логистиката. Големият продуктов асортимент на предприятието наложи и пълна автоматизация на настройка на ЦПУ (Извънмашинна настройка), с последващо свързването на платформата с измервателните станции на Zoller за качествен контрол на използваните инструменти, както и осъществяване на връзка с внедрените ERP и CAD/CAM системи.

Copyright © 2011 kentavar.com